چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۱۰۴۰۵۱

امروز، آغاز تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس | تجمع خانواده‌های گروگان‌ها در تل‌آویو

امروز، آغاز تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس | تجمع خانواده‌های گروگان‌ها در تل‌آویو
رسانه‌های عبری و عربی در ساعات اولیه صبح دوشنبه از آماده باش در تل آویو و غزه برای آغاز مراحل اجرایی توافق تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس خبر دادند.

به گزارش فراز، طبق گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، صدها نفر از خانواده‌های گروگان‌ها در میدان موسوم به «میدان گروگان ها» در مرکز تل‌آویو تجمع کرده‌اند تا شاهد آغاز اجرای توافق باشند. همچنین، فراخوان هایی برای انتقال خانواده‌ها به پایگاه نظامی رعییم جهت استقبال از آزادشدگان منتشر شده است.

بر اساس برنامه‌ریزی اعلام‌شده، آزادی نخستین گروه از گروگان‌ها ساعت ۸ صبح ( به وقت تل آویو ) از منطقه نتساریم آغاز خواهد شد و گروه دوم در ساعت ۱۰ صبح از خان‌یونس و اردوگاه‌های مرکز غزه آزاد خواهند شد.

در همین حال، موسسه زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آمادگی کامل برای آزادی اسرای فلسطینی را دارد. روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نیز از آماده‌ شدن خانواده‌های اسرای فلسطینی برای انتقال به نقطه ملاقات در مجتمع استیعاب رعییم خبر داده است.

از سوی دیگر، خبرنگار الجزیره گزارش داد که دفاتر صلیب سرخ در شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه آماده تحویل گرفتن اسرای فلسطینی هستند.

همچنین، اتوبوس های صلیب سرخ به سمت شرق غزه حرکت کرده‌اند و برخی از آن‌ها به زندان عوفر در کرانه باختری رسیده‌اند تا اسرای صهیونیست آزادشده را به سرزمین های اشغالی فلسطین منتقل کنند.

حماس اسامی ۲۰ اسیر اسرائیلی که قرار است تا ساعاتی دیگر آزاد شوند را منتشر کرده است. 

حماس ۷ هزار نیروی خود را برای استقرار مناطقی از غزه که اسرائیل از آنها عقب نشینی کرده، فراخواند 

جنبش حماس حدود هفت هزار نیروی امنیتی خود را برای تامین امنیت مناطقی که نظامیان رژیم صهیونیستی از آنها عقب نشینی کرده اند، فراخوانده و پنج فرماندار جدید با پیشینه نظامی را برای اداره آن‌ها منصوب کرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس، شبکه «بی بی سی» به نقل از «رشدی ابو العوف» خبرنگار خود افزود که جنبش حماس دستور بسیج عمومی برای هفت هزار تن از نیروهای امنیتی خود صادر کرده تا کنترل مناطقی را که اخیرا" نیروهای اسرائیلی از آنها عقب‌نشینی کرده‌اند، دوباره در دست گیرد.

بر اساس این گزارش، حماس همچنین پنج فرماندار جدید با پیشینه نظامی برای اداره این مناطق منصوب کرده است. برخی از این افراد پیش‌تر فرماندهی یگان‌هایی در شاخه نظامی حماس را بر عهده داشته‌اند.

منابع محلی تایید کرده‌اند که یگان های مسلح حماس در چندین محله غزه مستقر شده‌اند و برخی از این نیروها با لباس غیرنظامی و برخی دیگر با یونیفرم آبی پلیس غزه حضور دارند.

بر اساس این گزارش، حماس دستور بسیج عمومی را از طریق تماس‌های تلفنی و پیامک‌هایی ارسال کرده است. حماس در این پیامک ها خطاب به نیروهای خود آورده است که «اعلام بسیج عمومی در پاسخ به ندای وظیفه ملی و دینی و برای پاکسازی غزه از قانون‌شکنان و مزدوران رژیم اشغالگر انجام می شود و ظرف ۲۴ ساعت باید در محل‌های تعیین‌شده حاضر شوید و از رمزهای رسمی استفاده کنید.»

بی بی سی افزود: این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که ابهام درباره آینده حاکمیت در غزه پس از جنگ همچنان ادامه دارد؛ موضوعی که می‌تواند مرحله دوم طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای خلع سلاح حماس را با چالش‌های جدی مواجه کند.

رویترز: بیش از ۱۹۰۰ فلسطینی در چارچوب اجرای توافق آتش‌بس آزاد می‌شوند

خبرگزاری رویترز گزارش داد که صدها فلسطینی که در زندان‌های رژیم صهیونیستی دوران محکومیت خود را می‌گذرانند، امروز آزاد خواهند شد؛ اقدامی که بخشی از اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین به شمار می‌رود.

خبرگزاری رویترز گزارش داد: انتظار می‌رود امروز (دوشنبه) حدود ۲۵۰ اسیر فلسطینی که به حبس ابد محکوم شده بودند، از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده و به کرانه باختری، قدس و تعدادی نیز به خارج از سرزمین‌های اشغالی منتقل شوند.

هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد: تیم‌های ما برای انتقال یک اسیر بیمار که قرار است امروز آزاد شود، وارد زندان عوفر شدند.

در همین زمینه، منابع محلی در نوار غزه اعلام کردند که ۱۷۱۶ فلسطینی از جمله بازداشت‌شدگان و افراد اسیر در جریان درگیری‌های اخیر، امروز از منطقه غزه آزاد شده و در مجمع پزشکی ناصر در این منطقه تحویل داده خواهند شد.

این تحولات در چارچوب اجرای مرحله نخست از توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین صورت می‌گیرد که با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا حاصل شده است.

بر اساس توافق یادشده، آزادی متقابل اسرا و زندانیان انجام خواهد شد و هم‌زمان با آن، ورود کمک‌های بشردوستانه و آغاز اقدامات بازسازی در غزه نیز در دستور کار قرار دارد.

حمدان: رهبران حماس از غزه خارج نخواهند شد

«اسامه حمدان» یکی از روسای ارشد حماس گفت: قدردان ایران و کل محور مقاومت هستیم. سلاح مقاومت تسلیم‌شدنی نیست و رهبران جنبش حماس غزه را ترک نخواهند کرد. ما به اشغالگران و تضمین‌ها هیچ اعتمادی نداریم اما دشمن در شرایط بازگشت به جنگ نیست.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

پیشنهاد سردبیر
زندگی